Σταματά τα ταξίδια στην Κρήτη ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Φινλανδίας

Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών από τις αρχές και τον φόβο του κορονοϊού, ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Φινλανδία, η Aurinkomatkat, αποφάσισε να σταματήσει τα ταξίδια στην Κρήτη και τη Ρόδο τουλάχιστον μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, οι πελάτες που βρίσκονται σήμερα σε ελληνικά θέρετρα θα επιστρέψουν στη Φινλανδία κατά την ορισμένη ημερομηνία επιστροφής, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή στο σπίτι δεν είναι αργότερα από την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Παράλληλα όσοι επιστρέφουν από τις χώρες αυτές θα πρέπει να παραμένουν σε καραντίνα επί δύο εβδομάδες, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Μαρία Οχισάλο.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να αναβάλουν την ώρα του ταξιδιού τους και να αλλάξουν τον προορισμό ή τους επιστραφεί το κόστος του ταξιδιού

Πρόκειται αναμφίβολα για ιδιαίτερα ανησυχητική είδηση που πρέπει να αφυπνίσει τους αρμόδιους που καμάρωναν για την Ελλάδα που ήταν η πιο ασφαλής χώρα για τουρισμό. Πλέον, οι ίδιοι οι επισκέπτες ήρθαν, είδαν και… απέρχονται, με την Ελλάδα, όπως δείχνει η αντιμετώπιση των χωρών του εξωτερικού, να μην ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της για… αγνό και ξέγνοιαστο όσον αφορά την πανδημία τουρισμό.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί